Інструменти доступності

Skip to main content

Привіт-привіт, любі друзі!

Що таке щастя для тебе? Глибоке й складне почуття? Всеосяжність? Кожна мить? Щастя живе в кожному з нас…Та одного дня в нас це щастя забрали…Його зруйнували свист ракет, вій сирени, відлуння вибухів… Однак ми, зчепивши зуби, продовжуємо творити своє щастя власноруч, наново та по цеглинкам…! Отож завтра 20.03 ми відзначаємо Всесвітній день щастя
Учнівське самоврядування нашого ліцею підготувало для освітянської спільноти низку цікавезних заходів, тож запрошуємо доєднатися до них. Нумо творити наше щастя й добро разом
Невеличкий розклад на завтра:

11:00 || подвірʼя ліцею
Флешмоб з мильними бульбашками для 5-их класів(просимо 5-ті класи зарання взяти мильні бульбашки)

Руханка від наших старшокласників для 1-4 класів || протягом всього дня

А також з завтрашнього дня починають діяти такі ініціативи:

«Напиши свій лист щастя»
⁃ ми запрошуємо кожного до нашої скриньки щастя, що знаходиться біля актової зали для написання свого власного листа щастя другові, викладачеві або ж навіть батькам (також ви можете прикріпити свій лист на дошку біля актової зали)

Куточок благодійності для тваринок, що постраждали від війни
⁃ ми просимо усіх небайдужих приносити корм для котиків та песиків до куточку благодійності в ході корпусу середньої та старшої школи нашого ліцею ( велике прохання приносити тільки запакований, фабричний корм, аби не наражати тваринок на небезпеку)

А також ми просимо усіх охочих приходити завтра в жовтому одязі або ж з жовтими аксесуарами, оскільки жовтий - колір щастя!