Інструменти доступності

Skip to main content

З Днем знань!

Оновлено: 09 листопада 2023

Шановні учні, батьки, вчителі та працівники школи!

  День знань – особливе свято! Завжди яскраве, емоційне. Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись, відгукувалось на заклик першого дзвінка! Перший день за партами, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Щороку День знань перетворювався на веселу та радісну подію, але зараз війна нам стала на заваді…

   Цьогоріч російський агресор затьмарив це свято своєю підступною, жорстокою війною.Кожен учень  позбавлений свого буденного життя, можливості вільно гратися, спілкуватися з друзями, без страху та пересторог відвідувати свій освітній заклад та відчувати себе в безпеці.

 Святкуючи сьогодні День знань, ми повинні згадати тих, завдяки кому це стало можливим. Героїзм, сміливість та відчайдушність наших захисників у боротьбі з ворогом вражають.  Тисячі воїнів зараз купують тобі квиток у майбутнє.

 Від нового покоління залежить, якою буде Україна після ПЕРЕМОГИ.

  Вже зовсім скоро всім нам доведеться відновлювати Україну, на нас чекає багато роботи.

Сьогодні кожен учень  – це воїн, а знання ваша зброя. Прочитані книжки, розв’язані задачі, опановані навички є вашим освітнім фронтом, від якого залежить добробут, успішне та щасливе майбутнє українського народу.

Вітаємо всіх учнів, вчителів та батьків  з Днем знань!

Бажаємо невгамовної спраги, прагнення до нових відкритів і досягнення цілей. Міцного морального і фізичного здоров’я та мирного неба над головою!

  Зі святом 1 вересня!

Відео