Інструменти доступності

Skip to main content

Зі святом останнього дзвоника!

Оновлено: 09 листопада 2023

Шановні учні, батьки, вчителі та працівники школи! На жаль, цей навчальний рік в Україні завершується на тлі трагічних подій. Та, попри жах війни, ми з вами доклали всіх зусиль та здійснили дивовижну роботу, щоб діти змогли продовжувати навчання. Ми спільно долали багато труднощів, зокрема навчання з використанням дистанційних технологій. І головне - учні, вчителі та батьки стали справжніми партнерами у такому важливому процесі здобуття знань. 

Щиро вітаємо школярів із успішним закінченням навчального року та святом Останнього дзвінка! Цей рік був дуже непростим, але завдяки вашим старанням та сумлінній праці нам вдалося гідно витримати всі випробування. Ми пишаємося всіма вами!  

Висловлюємо глибоку вдячність педагогам, котрі всупереч складним життєвим обставинам, вкладали у своїх вихованців усі сили! Хай і надалі у вас вистачає терпіння і людяності, щоб нести високе звання педагога!

Особливої подяки заслуговують батьки - за підтримку, співпрацю, розуміння проблем, якими живе наша школа, та за сумлінне виховання майбутнього нашої держави.

Щиро зичимо всім здоров'я, успіхів, сил та миру. Нехай наступний навчальний рік розпочнеться в мирній Україні!я