Інструменти доступності

Skip to main content

Громадська організація «Навчай для України» інформує про проєкт «Освітній Суп»


Проєкт «Освітній Суп» реалізується через додаткові безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг та менторинг) з урахуванням шкільної програми. 

Проєкт спрямований на надолуження освітніх втрат учнів, особливу увагу приділяється дітям з сімей, що зіткнулися з труднощами (зокрема, дітям із соціально вразливих категорій, сімей у складних життєвих обставинах, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних родин, дітям зі статусом ВПО) та учням з низьким і середнім рівнем знань. В рамках проєкту «Освітній Суп» доступні два види участі учнів: 
● тьюторинг - безоплатні заняття з вчителями-тьюторами з математики та/або української мови (можна обрати обидва предмети або один) в групах до 10 учнів 
● менторинг - безоплатні заняття зі студентами-менторами з одного із запропонованих предметів: фізика, хімія, біологія, англійська мова, українська мова, математика, географія і інформатика в малих групах (1- 3 учні). 

Деталі та реєстраційна форма за посиланням

Проєкт «Освітній Суп» впроваджується за підтримки партнерів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансування Глобального партнерства заради освіти (GPE). 
Проєкт охопив вже більше 14 800 дітей по всій Україні та має спільноту з 600 вчителів-тьюторів, які пройшли спеціальне навчання. 
«Навчай для України» — це громадська організація, яка з 2016 року працює для того, щоб кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни.
За додатковою інформацією просимо звертатися до контактної особи нашої організації Марії Гриньків за телефоном +380637463249 або на email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.