Інструменти доступності

Skip to main content

Відкриття нового корпусу Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


17 лютого учні, батьки, педагоги, громадськість міста, влада Київщини, міста Вишневого відкрили довгоочікуваний новий корпус Вишнівської школи № 1.

Під час урочистостей до присутніх звернулися запрошені гості. Своїх емоцій не приховував директор школи Володимир Плахотнюк. Він привітав дітей, батьків та вчителів. Подякував всім, хто пришвидшував цю мить. Адже всі вони чекали більше 10 років на цю подію. У своєму виступі голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов зазначив, що відтепер учні матимуть комфортні умови для навчання та побажав школярам здобувати успішні знання в сучасному освітньому закладі. Привітання прозвучали від голови Київської обласної ради Миколи Стариченка, секретаря батьківського комітету Олени Бурцевої, про значимість цієї події для міста розповів заступник міського голови Вишневого Георгій Майсурадзе. Розрізати стрічку довірили учням та голові КОДА Олексію Чернишову. Він передав їм символічний ключ від школи.

В новому корпусі три поверхи та 150 приміщень. В тому числі, гардеробна з окремими шафками для кожного учня, столова, спортзал, актовий зал, кабінети праці, хімії, фізики, біології тощо. Багато туалетних та душових кімнат. Новий корпус дозволить дітям навчатися у сучасних умовах. До останнього у приміщенні старої школи, розрахованому на 350, навчалося майже 1600 дітей.

Відео