Інструменти доступності

Skip to main content

#happypiday


Пізнання починається із здивування...Дрони, програмовані роботи, квадрокоптери, фонтан Герона, Вольтів стовп, котушка Тесла, гідравлічні ліфти, електродвигуни..ти щось знаєш про це? А наші юні дослідники разом з поважними гостями із НДПУ ім. М. Драгоманова дивували, захоплювалювали та пізнавали світ! Те, що сьогодні НАУКА - завтра ТЕХНІКА! Тож, долучайтесь до нашої дрімтім і СТЕМимо разом!

Ще трохи магічних моментів від наших юних дослідників у міжнародний день числа Пі в стінах нашого ліцею. Далі буде..

Ще трохи моментів з Міжнародного дня математики та числа Пі у нашому ліцеї.
Щиро дякуємо команді професіоналів УДУ імені Михайла Драгоманова за пізнання та безцінний досвід: Працьовитому Миколі Вікторовичу - декану факультету математики, інформатики та фізики, професору, доктору фізико-математичних наук, Путченку Сергію Анатолійовичу -завідувачу лабораторії спеціального фізичного практикуму, Єфіменку Василю Володимировичу -кандидату педагогічних наук, доценту, завідувачу кафедри інформаційних технологій та програмування.

До сих пір вважаєте математику нецікавою? Друзі, як ви помиляєтесь! Адже протягом цих днів було стільки дивовижних моментів..Квести, логічні задачі, математичні вікторини, інтелектуальні забави, пі-гирлянди та, навіть, солодкі пі-пироги! Смакуйте науку!

Математика – справа не тільки розуму, але й фантазії…(Ф. Клейн) Цими днями чудова математична команда дев'ятикласників провела майстерку з незвичайним числами для учнів третіх класів нашого ліцею.. Чарівний світ навколо заполонили магічні цифри..і фантазії не було меж! Оце були веселощі! Яка ж вона крута - математика!