Інструменти доступності

Skip to main content

Учні 7-В класу передають свою безмежну вдячність захисникам України


Свою безмежну вдячність захисникам України учні 7-В класу Вишнівського академічного ліцею №1 передали під час проведення акції «Обереги для воїнів». Діти написали листи, власноруч виготовили обереги-янголи. Ці символи – захисники, зроблені від щирого серця, з любов’ю і безмежною вдячністю, учні зробили для воїнів з повітряного командування «Схід», де служить тато одного із учнів класу.

Хвилюючою і незабутньою була зустріч семикласників у стінах школи з нашим захисником, на якій діти передали малюнки, листи зі словами подяки та побажаннями якнайшвидше перемогти ворога та повернутися додому живими й неушкодженими. У відповідь діти отримали неочікуваний і безцінний подарунок від пілотів – календар з їхніми підписами. Вже сьогодні обереги поїдуть до воїнів, які захищають нас на землі і в повітрі.

Наші дорогі захисники і захисниці, дякуємо вам за кожен день! Ви – незламні, могутні, сильні! Ви - найкращі! Наші обереги зроблені з любов’ю ті вдячністю. Віримо, що вони допоможуть запобігти небезпеці, будуть захищати як броня. Ми хочемо, щоб ви відчували, що ви не одні – вас підтримує вся Україна.
Ми у вас віримо! Бажаємо скорішого повернення додому з Перемогою!
Слава Україні! Героям слава!

З безмежною повагою і вдячністю 7-В клас

Відео