Інструменти доступності

Skip to main content

У Вишнівській ЗОШ №1 відбувся випускний вечір.


У Вишнівській ЗОШ №1 відбувся випускний вечір. Урочиста церемонія з врученням атестатів цьогоріч вперше проходила у актовій залі школи. Уся наша величезна шкільна родина зібралася, щоб привітати одинадцятикласників, які назавжди прощаються із безтурботною порою дитинства. Випускний вечір пройшов у надзвичайно теплій атмосфері. Усіх присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими.

Цьогоріч атестати про повну загальну середню освіту отримали 49 випускників. Молоді, сильні, перспективні особистості, які здатні втілити мрії в реальність – це випускники Вишнівської ЗОШ №1, вони наше сьогодення і наше майбутнє.

Вітаємо наших дорогих випускників із закінченням школи! Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Будьте гідними поваги людьми!
У добру путь!