Інструменти доступності

Skip to main content

День знань 1 Вересня


1 вересня у нашій школі урочисто пролунав перший дзвінок. Початок нового навчального року вже вдруге пройшов в умовах карантину. Та зараз вся країна перебуває в зеленій зоні, тому в нашій школі відбулась традиційна лінійка для першокласників. У День знань ми гостинно зустріли наших найменших вихованців. Сподіваємось, що цей день запам’ятається школярам святковою атмосферою доброзичливості, гостинності, щирості та піднесеним настроєм. Привітав наймолодших учнів директор школи Володимир Григорович Плахотнюк та побажав їм успішного навчального року.

Після лінійки першокласники вирушили на свій перший шкільний урок святковим коридором знань. А для учнів старших класів відбулись перші уроки на тему: «Цінність знань і здобуття освіти».

День знань - особливе свято. Для педагогів – це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями, а для дітей – новий етап серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів та відкриттів. Усім школярам та викладачам хочемо побажати, щоб цей навчальний рік був наповненим незабутніми враженнями, а ваші невтомність, завзяття та наполегливість стали запорукою успіхів і вагомих досягнень.